Ons team
Astrid Ligter
Astrid Ligter is in mei 2003 gestart met het adviesbureau Good4Food Consultants. Nadat zij is afgestudeerd als voedingskundige heeft zij binnen verschillende organisaties diverse voedselveiligheidssystemen opgezet.
Tijdens de diverse projecten heeft zij veel ervaring opgedaan in alle facetten van kwaliteitsmanagement, HACCP-studies, allergenenmanagement, fooddefense, foodfraude, het geven van trainingen, auditten voedselveiligheidssystemen, specificatiebeheer, voedingswaarde berekeningen, etikettering enz.
Vanuit haar enthousiasme voor het vak, kan zij haar expertise via een adviesbureau voor meerdere bedrijven inzetten.
Ruud Millenaar is afgestudeerd aan de School voor Levensmiddelentechnologie (HAS, 1981)Procestechnologie – cacao en chocolade productie.
Hij heeft enkele jaren in de Kwaliteitszorg gewerkt waar hij o.a. ervaring heeft opgedaan bij (semi) industriële broodbakkerij, Supply chain management – in de feed / food sector. Verpakkingsindustrie vanuit diverse audits: plastic zakken, kartonnage, papieren zakken, spuit-giet procedé (volgens extrusie blow – moulding prefrormers en pet flessen, bv. voor afvullen plantaardige olie).
Sinds 1989 voert hij 3de partij audits (certificatie-audits) uit bij levensmiddelenbedrijven in binnen- en buitenland (nationaal en internationaal). De sectoren: bakkerij – suikers – zetmelen – oliën en vetten – snoepgoed – vis – cacao en chocolade. Tevens groothandels, logistieke bedrijven enz..
Naast certificatie-audits voert hij leveranciers audits uit in voedingsbedrijven, maar ook in non food bedrijven (samenstellen van schoonmaakmiddelen), namens een grote retailer.
Ruud Millenaar van adviesbureau M-QF (Millenaar- Quality Assurance & Food Safety) werkt samen met Good4Food Consultants sinds augustus 2019.